gebouw en kraan

Op weg naar energiezuinig verbouwen

EPB voor particulieren

U gaat verbouwen met een bouwaanvraag? Het EPB is verplicht. U moet voldoen aan de EnergiePrestatie en Binnenklimaat (EPB)- eisen en -procedure. Energiezuinige gebouwen zijn maatschappelijk, maar ook economisch en ecologisch ontegensprekelijk geworden. De EPB-eisen worden stap voor stap strenger en tegen 2021 zullen ze het niveau van BEN (Bijna Energie-neutraal) bereiken.

  • Een veilig gevoel
  • Erkende keuring
  • Digitaal verslag
Vraag een offerte aan
Deze keuring nodig als professional? Bekijk deze pagina

Wat na mijn EPB?

Voor de meest recente wetgeving ivm premies voor isolatie, EPB, verwarming met condensatieketel, milieuvriendelijke energieproductie, warmtepompen, zonneboiler, en zonnepanelen verwijzen we u graag door naar de meest recente folder van het VEA (Vlaams Energie Agentschap) met een overzicht van alle premies die u kan aanvragen voor 2013.

Zo kan u mits het behalen van het vooropgestelde E-peil tot €1.800 premie ontvangen voor uw nieuwbouwwoning, en tot 100% voor 5 jaar op uw onroerende voorheffing.

Dit kan Normec BTV voor u betekenen

Voor de aanvang van uw bouw- of verbouwwerken maakt onze EPB-verslaggever een initiële berekening van de EPB-score. Hij geeft hierbij een advies hoe het K- en E-peil te verbeteren. De verslaggever is nadien verantwoordelijk voor de correcte rapportering en reële uitvoering van de maatregelen. Hij maakt een voorlopige EPB-aangifte (tijdens de werken) en de definitieve EPB-aangifte (aan het einde van de werken) op volgens de geldende procedures.

two persons in safety clothing

Energiekeuringen voor
particulieren nodig?

Voordelen van deze keuring

  • Een veilig gevoel
  • Erkende keuring
  • Digitaal verslag

Downloads

Gerelateerde diensten

Waarom Normec BTV

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)