certificaat

Focus op energiezuinigheid

EPC publieke gebouwen voor professionelen

Slim omgaan met energie in publieke gebouwen

Bent u verantwoordelijk voor een publieke organisatie in Vlaanderen die diensten aanbiedt of een organisatie die verzorgd of gesubsidieerd wordt door de overheid (ook als deze uitbesteed is), dan bent u verplicht een EPC of energieprestatiecertificaat te laten opmaken. Zo krijgt u een inzicht in de energiezuinigheid van de gebouwen die u gebruikt. Ook gebouwen die door vzw’s worden ingezet om publieke diensten aan te bieden of die door een overheid werden opgericht, vallen onder dit toepassingsgebied. De waardes op het EPC-certificaat kunt u dan vergelijken met de referentiewaarden van andere, gelijkaardige gebouwen.

  • Een veilig gevoel
  • Erkende keuring
  • Digitaal verslag
Vraag een offerte aan

Het EPC is 10 jaar geldig

Het EPC-certificaat is 10 jaar geldig en wil zowel de uitbaters als het publiek sensibiliseren om zuinig om te gaan met energie. Het wordt daarom opgehangen op een publieke plaats.

Dit kan Normec BTV voor u betekenen

Onze experten maken na een audit het EPC-certificaat op. We zorgen bovendien voor een informatieve presentatie waarin we, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, verbeteringen toelichten en een praktische aanpak voorstellen om het energieverbruik (verder) te optimaliseren.

two persons in safety clothing

EPC publieke
gebouwen voor
professionelen nodig?

Voordelen van deze keuring

  • Een veilig gevoel
  • Erkende keuring
  • Digitaal verslag

Downloads

Gerelateerde diensten

Waarom Normec BTV

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)