Een week in het spoor van onze keurder Hefwerktuigen

29 februari 2024

Een week in het spoor van Vincent

Vincent La Rosa reist voor Normec BTV het Waals-Brabantse landschap af met als missie een veilige woon-en werkomgeving creëren voor onze klanten. Hoe hij dat doet? Door elk hijs-en hefwerktuig kwaliteitsvol te keuren en veilig te laten werken. Zijn vriendelijkheid en professionalisme krijg je er gratis en voor niets bij 😉.

We vallen in herhaling maar het is een waarheid als een koe: bij Normec BTV is geen enkele dag hetzelfde en krijg je de kans om vele unieke locaties van dichtbij te beleven.

Maandag

Aan een rustige dag op maandag doen we bij Normec BTV niet mee. Als eerste gaan we langs op kantoor om de planning van de aankomende week te bekijken. Daarna vliegen we er meteen in met de keuring van een snelmontagekraan. En of we daar plezier in hebben, kan toch niet anders met zo een prachtig uitzicht?!

Dinsdag

Geen carrièreswitch naar het operatiekwartier, wel een onmisbare controle van het hefmateriaal in een cleanroom op de planning vandaag. Deze controle is wat specialer omdat je je handen, gereedschap en tablet moet desinfecteren en schoonmaken alvorens te mogen starten. De prachtige outfit is een leuk pluspunt.

Woensdag

Van de keuringen in een cleanroom, uitgedost in steriele kledij, naar stevige laarzen in de modder, niets houdt de keurders van Normec BTV tegen! Bij onze klant ETH (die gespecialiseerd zijn in schoonmaak van regenwaterbassins, rivieren en vijvers en de aanleg van parken, groene ruimtes en bermen) spendeert Vincent een volledige dag om zijn hijs-en hefronde uit te voeren op verschillende locaties. Op deze locaties zorgt hij voor de kwaliteitsvolle keuring van de hijsaccessoires en de graafmachines.

En de stickers? Die kregen tijdens deze keuringsronde ook meteen een update naar onze mooie, nieuwe exemplaren.

Donderdag & vrijdag

Keuring van kranen op vrachtwagen ? Geen probleem voor Vincent! Op donderdag en vrijdag mocht hij bij een goede klant langs gaan om de kranen en bijhorende accessoires te keuren. Altijd fijn om een goed geïnformeerde begeleider bij je te hebben zoals bij deze klant.

Papierwerk op het einde van de week? Daar doet Vincent als keurder
hijs-en hef niet aan mee, alles werd tijdens de werkweek meteen verwerkt met de tablet. Hij kan met een gerust gevoel , tevreden klanten en een afgewerkte planning het weekend in.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)