Referentie-klant

Voor uw veiligheid thuis en op het bedrijf

Over ons

Normec BTV onderzoekt (arbeids)veiligheid bij particulieren en bedrijven door wettelijk verplichte controles uit te voeren op machines en installaties. Dat doen we samen met bijna 500 medewerkers verspreid over 10 vestigingen in alle provincies. Waarom kiezen voor Normec BTV? Drie redenen! Wij staan voor Betrouwbare dienstverlening, Technische veiligheid en Vriendelijkheid.  

Kernwaarden

Betrouwbare dienstverlening

Wij voeren onze job onafhankelijk, objectief en professioneel uit met als doel technische veiligheid te bieden. Onze geografische aanwezigheid, de solide organisatie en ruime pool aan gecertificeerde experten zorgen dat we een breed gamma aan controles kunnen uitvoeren. We gebruiken bovendien graag alle voordelen die de moderne technologie ons biedt: zo kiezen we resoluut voor een slimme digitalisering van onze processen.

Technische veiligheid

De kernactiviteit van Normec BTV is het uitvoeren van technische controles, met als belangrijkste doel de veiligheid van de gebruiker te bestendigen of in ieder geval de risico’s te beperken.

Dat willen we doen op een zo duurzaam mogelijke manier. We hebben tot doel elke vorm van verspilling tegen te gaan. Ook op administratief vlak streven wij kwaliteit na door onze klanten de meest leesbare verslagen te bezorgen via gedigitaliseerde processen.

Vriendelijkheid

Wij willen niet geven of nemen. Wij willen delen. Met onze externe partners, onze medewerkers, de maatschappij en het milieu. We handelen steeds met de ambitie om tot een goede oplossing te komen voor alle betrokkenen en we tonen onvoorwaardelijk respect en vertrouwen.

druk riolering water controle

Wij gaan verder voor veiligheid

Onze missie? Ongevallen voorkomen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Daar zijn wij elke dag mee bezig. Wij proberen u steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen. Normec BTV, dat zijn bijna 500 medewerkers met al hun kennis en ervaring die we al 90 jaar samen opbouwen.

Hoe doen we dat? We focussen op kwaliteit. We staan voor een vlotte en kwalitatieve dienstverlening bij een eenmalige controle of zijn uw partner bij al uw technische keuringen. U kunt op ons rekenen. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in!

persoon gasinstallatie

Waarom Normec BTV

Normec BTV is onderdeel van
Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance.

Normec
Adres van controle(Vereist)

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)