Referentie-klant

Referenties

Referenties

Wij werken graag langdurig samen met onze klanten. Bent u benieuwd wat klanten vinden van de samenwerking met Normec BTV? Op deze pagina vindt u enkele referenties van onze klanten. Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

SYNCURA

Syncura is dé referentie in beheer van mede-eigendom. Syncura beheert met een team van ruim 175 medewerkers, met permanente vorming dankzij de Syncura Academy, meer dan 44.000 appartementen.

Logo Klant Astrid-Testimonial

ASTRID

ASTRID is de gespecialiseerde telecomoperator van de Belgische hulp- en veiligheidsdiensten. Normec BTV zorgt dat alles rondom de 650 sites gegarandeerd veilig is.

STADSBADER

Stadsbader is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie in de bouwwereld. Zowel voor infrastructuurwerken, bouwprojecten of elektromechanische uitrustingen

SUNECO

Suneco is de specialist in uw woning energie-efficiënter te maken. Suneco verzorgt uw zonne-project, airco-installatie, thuisbatterij of laadpaal tot in de puntjes.

Logo-VDAB-Testimonial

VDAB

VDAB helpt mensen die werk zoeken of zich willen bijscholen of omscholen naar een ander vakgebied. Normec BTV zorgt al sinds 2019 voor de veiligheid in al hun kantoren.

Adres van controle(Vereist)

Certificatie aanvragen

Aanvraag controle voor certificatie

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)