persoon inspecteert lift

Veilige liften

Keuring personenliften voor particulieren

Ga voor veilig functionerende en betrouwbare personenliften in uw woning

Onveilige liften veroorzaken ernstige ongevallen. Beschikt u over een personenlift in uw woning of appartementsgebouw? Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van dit toestel zodat het zonder gevaar kan worden gebruikt. Een regelmatige inspectie van uw lift zorgt ervoor dat door vroege detectie de lift op een veilige manier kan blijven functioneren. De data wanneer de risicoanalyses moeten gebeuren, hangen af van het bouwjaar (ingebruikstelling) van de lift.

  • Een veilig gevoel
  • Erkende keuring
  • Digitaal verslag
Vraag een offerte aan
Deze keuring nodig als professional? Bekijk deze pagina

Dit kan Normec BTV voor u betekenen

Normec BTV zorgt voor preventieve inspecties, risicoanalyses en herkeuringen na moderniseringswerken. Bij de preventieve inspecties van personenliften schenken we vooral aandacht aan het veilig functioneren en de algemene staat. Tijdens een risicoanalyse stellen we vast wat het veiligheidsniveau van de lift is. Bij de keuring na moderniseringswerken beogen we een evaluatie van de geboden veilige oplossing.

Normec BTV als Europees aangemelde instantie

Normec BTV staat in voor de eindonderzoeken in opdracht van liftconstructeurs, volgens de Europese regelgeving 2014/33/EU en Belgisch Recht (KB 18/04/2016). Bij positief resultaat wordt de EG-markering CE 0892 in de liftkooi aangebracht.

two persons in safety clothing

Liftkeuringen voor
particulieren nodig?

Voordelen van deze keuring

  • Een veilig gevoel
  • Erkende keuring
  • Digitaal verslag

Downloads

Gerelateerde diensten

Waarom Normec BTV

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)