two persons with safety clothing

BTV treedt toe tot de Normec Group

8 april 2021

BTV treedt toe tot de Normec Group

Normec is zeer verheugd om de toetreding van BTV (Technisch Bureau Verbrugghen) tot de Normec Groep te mogen aankondigen.

BTV is bijna honderd jaar geleden opgericht en heeft een prachtige geschiedenis opgebouwd. BTV heeft zich in de loop van de jaren kunnen ontwikkelen tot een leidende speler in inspecties en keuringen van technische installaties binnen de Belgische markt.

BTV opereert met bijna 500 medewerkers vanuit 12 vestigingen waarmee het een optimale landelijke dekking heeft gerealiseerd. Voorop staan service- en dienstverlening, maar ook door de technisch inhoudelijke expertise onderscheidt BTV zich in de markt. De scope van werkzaamheden is breed om zo klanten volledig te kunnen ontzorgen als het aankomt op diverse controles . Daarmee levert BTV een cruciale bijdrage aan een veilige woon- en werkomgeving in België.

Voor Normec is het toetreden van BTV tot de groep een belangrijke mijlpaal. CEO Joep Bruins: “Door het toetreden van BTV zetten wij als groep een grote stap in de versterking van onze positie in de Benelux. Wij hebben BTV leren kennen als een zeer gedreven team van experts die inhoudelijk diepgaande kennis uitstekend weten te combineren met excellente service en een echte dienstverlenende attitude. Met BTV denken wij dat onze groep van inspectie en keuringsactiviteiten binnen Normec Life Safety & Environment nog beter zal aansluiten bij de totaalbehoeften van onze gezamenlijke klanten.”

Yves Lemense (CEO BTV): “Voor de klanten en medewerkers van BTV is deze aansluiting bij Normec een hele natuurlijke overgang. BTV is de afgelopen jaren bijzonder sterk gegroeid tot haar huidige positie en de groei zet zich de komende jaren zeker voort. Aansluiten bij een groter verband is voor ons nu een heel logische stap, in de samenwerking met de andere ondernemingen binnen de Normec groep kunnen wij nog meer betekenen voor onze klanten, ook internationaal. Daarbij was het natuurlijk van groot belang dat Normec en BTV een overeenkomstige cultuur hebben; gericht op de lange termijn met altijd het belang van de klanten en medewerkers als prioriteit.”

Joris Breugelmans (CCO BTV): “Normec en BTV zijn dienstverlenend complementair aan elkaar. Het zijn in onze ogen juist die heel principiële uitgangspunten die zorgen voor gezamenlijk lange termijn succes.”

Over Normec

Normec is een leidende organisatie op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance met meer dan 2000 medewerkers in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Normec onderscheidt zich door kennisintensieve dienstverlening te combineren met excellente serviceniveaus voor haar klanten mede door de inzet van vooruitstrevende technologie.

Over BTV

BTV onderzoekt (arbeids)veiligheid bij particulieren en bedrijven door wettelijk verplichte controles uit te voeren op machines en installaties. BTV staat voor Betrouwbare dienstverlening, Technische veiligheid en Vriendelijkheid ! Onafhankelijk, objectief en professioneel met als doel technische veiligheid te bieden. De geografische aanwezigheid, solide organisatie en de gecertificeerde experten zijn de troeven die ervoor zorgen dat een breed gamma aan controles kan uitgevoerd. BTV gebruikt bovendien graag alle voordelen van de moderne technologie : van aanvraag, inspectie tot rapportage aan de klant : volledig digitaal. Vriendelijk rapporteren en administratief uitmunten met de meest leesbare verslagen is een vaste waarde bij BTV.

Laatste nieuws

Een week in het spoor van onze keurder Liften

Een week in het spoor van onze keurder Liften

Maak kennis met Youssef Chennoufi, één van onze sterkhouders in Brussels liftenteam.

Met een gerust hart in de lift? Normec BTV regelt de controle voor u!

Met een gerust hart in de lift? Normec BTV regelt de controle voor u!

Controle van een personenlift: preventieve controles, risicoanalyses, controle na modernisering of eindcontroles: Normec BTV kan het!

Ik heb een woning met een elektrische installatie van vóór 01/10/1981. Mogen oude stopcontacten zonder kinderbescherming of aardingspen nog behouden blijven?

Ik heb een woning met een elektrische installatie van vóór 01/10/1981. Mogen oude stopcontacten zonder kinderbescherming of aardingspen nog behouden blijven?

Wat  betreft kinderbescherming: Sinds 01/06/2023 zijn de voorschriften gewijzigd en is dit niet meer toegelaten.

Adres van controle(Vereist)

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)