hand shake

BTV wordt Normec BTV

19 april 2023

BTV wordt Normec BTV

Normec
BTV maakt sinds 2021 deel uit van Normec Group. Normec is een toonaangevende organisatie op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance met meer dan 3000 medewerkers in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Normec onderscheidt zich door kennisintensieve dienstverlening te combineren met excellente serviceniveaus voor haar klanten mede door de inzet van vooruitstrevende technologie.

Wat betekent dit voor u?
Door middel van deze rebranding zal onze kennis en expertise nog uitgebreider zijn en kunnen we onze klanten op een hoger niveau gaan servicen. Vanaf mei 2023 zullen we verder gaan onder de naam Normec BTV, in een nieuwe huisstijl. Onze kantoren blijven bestaan zoals vandaag gekend en ook onze dienstverlening zal op eenzelfde Betrouwbare, Technische en Vriendelijke manier blijven verlopen.

Ontwikkeling van nieuwe website
In het kader van onze nieuwe huisstijl wordt hard gewerkt aan een nieuwe website, voor nog duidelijkere informatie en betere toegankelijkheid. De nieuwe website gaat begin mei online.

Vragen?
Heeft u vragen over onze naamswijziging of over Normec? Neem gerust contact op via com@btvcontrol.be of 03 633 51 72.

Wij kijken alvast uit naar een verdere succesvolle samenwerking!

De directie van Normec BTV

Laatste nieuws

Infosessie Batterijen, brandbeveiliging en laadinfrastructuur

Infosessie Batterijen, brandbeveiliging en laadinfrastructuur

Op 8 juni 2023 organiseert Nelectra een infosessie rondom batterijen, brandbeveiliging en laadinfrastructuur. Normec BTV is aanwezig en gaat in op de aandachtspunten van batterijsystemen en laadpalen

BTV wordt Normec BTV

BTV wordt Normec BTV

BTV maakt sinds 2021 deel uit van Normec Group. Normec is een toonaangevende organisatie op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance met meer dan 3000 medewerkers in voornamelijk

Nieuwigheden in het AREI

Nieuwigheden in het AREI

In de drie de boeken van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI) zijn wijzigingen aangebracht.

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)