hand shake

BTV wordt Normec BTV

19 april 2023

BTV wordt Normec BTV

Normec
BTV maakt sinds 2021 deel uit van Normec Group. Normec is een toonaangevende organisatie op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance met meer dan 3000 medewerkers in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Normec onderscheidt zich door kennisintensieve dienstverlening te combineren met excellente serviceniveaus voor haar klanten mede door de inzet van vooruitstrevende technologie.

Wat betekent dit voor u?
Door middel van deze rebranding zal onze kennis en expertise nog uitgebreider zijn en kunnen we onze klanten op een hoger niveau gaan servicen. Vanaf mei 2023 zullen we verder gaan onder de naam Normec BTV, in een nieuwe huisstijl. Onze kantoren blijven bestaan zoals vandaag gekend en ook onze dienstverlening zal op eenzelfde Betrouwbare, Technische en Vriendelijke manier blijven verlopen.

Ontwikkeling van nieuwe website
In het kader van onze nieuwe huisstijl wordt hard gewerkt aan een nieuwe website, voor nog duidelijkere informatie en betere toegankelijkheid. De nieuwe website gaat begin mei online.

Vragen?
Heeft u vragen over onze naamswijziging of over Normec? Neem gerust contact op via com@btvcontrol.be of 03 633 51 72.

Wij kijken alvast uit naar een verdere succesvolle samenwerking!

De directie van Normec BTV

Laatste nieuws

Vanaf 01/01/2024: Gaskeuring verplicht digitaal via Elgacert

Vanaf 01/01/2024: Gaskeuring verplicht digitaal via Elgacert

Vanaf 01/01/2024 dienen al uw gaskeuringen volledig digitaal te gebeuren via Elgacert. Normec BTV stelt een controleverslag op dat noodzakelijk is voor het openen van de gasmeter en dat digitaal besch

Uw nieuwe Klare Taal staat voor u klaar

Uw nieuwe Klare Taal staat voor u klaar

De brochure Klare Taal helpt u bij de realisatie en het behoud van een veilige installatie, volgens het KB, door middel van duidelijke handleidingen.

Individuele meters verplicht in het Waalse Gewest

Individuele meters verplicht in het Waalse Gewest

Dit najaar zet Normec BTV verdere stappen in de professionalisering van onze dienstverlening dankzij onze nieuwe offertetool. We starten met deze tool, die u het leven nog makkelijker maakt.

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)