Een week in het spoor van onze keurder Liften

21 mei 2024

Een week in het spoor van Youssef

Maak kennis met Youssef Chennoufi, één van onze sterkhouders in ons Brussels liftenteam. Samen met zijn collega’s trotseert hij dagelijks de drukte in regio Brussel-Halle-Vilvoorde om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart in de lift kan stappen. Hoe hij dat doet? Dat lees je in dit artikel over zijn werkweek.

 

Maandag:

De eerste dag van de week is altijd de moeilijkste na een weekend van rust 😊.  Bij Normec BTV Brussel starten we de week wel steeds heel fijn met een leuk weerzien met alle collega’s op kantoor om de planning van de week door te nemen. Altijd fijn aangezien we meestal alleen op de baan zijn. De rest van de dag worden er periodieke controles van liften uitgevoerd.

Dinsdag

We gaan op pad met onze nieuwe collega, Claude, die in de laatste rechte lijn zit van zijn basisopleiding. Voordat hij zelfstandig aan de slag kan, moet hij een doorgedreven opleidingsperiode doorlopen, zodat hij het praktische en theoretische werk goed onder de knie krijgt. Samen gaan we op pad voor een hele reeks liften in onze planning.

Woensdag

In het kader van onze klantentevredenheid, organiseren we een korte meeting tussen de agent-bezoekers van verschillende vakgebieden (elektriciteit, gas, brand, hijs-en hef, liften) om de essentiële punten te bespreken die ons werk efficiënter kunnen maken. Een van deze punten is effectieve communicatie. Dit is essentieel om de tevredenheid van de klant over onze diensten te garanderen.

Donderdag & vrijdag

Onze nieuwe collega Claude loopt opnieuw met mij mee voor de laatste controles. Hierna krijgt hij de kans om zijn kwalificatie te behalen en zelfstandig de baan op te gaan. Dit vraagt uiteraard tijd bij de keuring van elke lift omdat we tijdens de controle, die we zeer correct uitvoeren, ook de nodige informatie moeten geven voor Claude zijn opleiding.

Op de laatste dag van de week, begeef ik me na de controles van de dag als afsluiter naar kantoor. Daar bespreek ik de afgelopen week met mijn teamleader, waarbij ik zowel de kleine problemen als positieve punten aangeef, met als doel ons teamwork nog te verbeteren. We sluiten de week af met het zeer goede nieuws dat onze collega Claude geslaagd is voor zijn examen en een gecertificeerd inspecteur wordt voor periodieke liftcontroles! Helemaal klaar voor het weekend!

Adres van controle(Vereist)

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Adres van controle(Vereist)